no ok sprobuje sam ale powiedzcie mi na c zwrócić uwaga przy czyśczeniu co tam i jak tam czyścic?
[O1] Chcę ale się boję-czyli czy ktos ma chipa w automacie?
Zwiń
X
-
powiem tak- jak pojechałem kupić moją octavkę to patrzę skóra climatronik itd. myślę sobie zajebiaszczo wsiadam a tu automat :roll: i to był dla mnie minus tego samochodu i nie chciałem go kupić ale brat mnie przekonał i kupiłem... po przejechaniu kilku kilometrów banan na ryjcu i już mi się automat spodobał jeżdzi się naprawdę fajnie i jakoś tak lużniej... osobiście mam wrażenie że bezpieczniej bo swoją uwagę skupiamy na kierowaniu a nie doborze odpowiedniego biegu (choć robi się to właściwie intuicyjnie no ale zawsze). no i wkorkach jest super wygodny i przyjemny 8) pozatym jaka frajda jak się jedzie z dziewczyną obok :diabelski_usmiech
a tak serio to jestem bardzo zadowolony. auto ma przelatane 190 tys. przy 180 wymieniony olej w skrzynce i śmiga bez zastrzeżeń jak narazie nic się z nią nie dzieje i oby tak dalej choć czasem mam wrażenie że trochę leniwie zmienia biegi... :roll:
a co do spalania- realne wyniki 50/50 miasto/ trasa to 11-12l benzynki. a przy spokojnej jeżdzie 9-10 litrów nie jest trudne do osiągnięcia. na trasie 8-8.5
(podane wartości z obliczeń zatankowanej benzyny i [przejechanych km )
Komentarz
-
-
Śmiało rób programwww.soft-car.pl
www.chiptuning-gdansk.pl
- Chiptuning silników benzynowych oraz diesla
- Wyłączanie DPF
- Hamownia Obciążeniowa
Komentarz
-
Komentarz